shutterstock_244733677Klinikken er beliggende Nørre Alslev Jernbanegade 15, 4840 – Nr. Alslev, med gode parkeringsmuligheder. Klinikken er indrettet med store lukkede behandlingsrum og træningssal. Klinikken er er handicapvenlig.

Konsultation og træning
For at få en tid skal du kontakte os ved at møde op eller ringe til klinikken hvor sekretæren eller en af fysioterapeuterne vil booke en tid til dig. Du kan også booke online via vores Online Booking

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen, operationsbeskrivelse og andre lægelige beskrivelser. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og køre det igennem vores velkomstterminal.

Skal du til træning, beder vi dig om at have indesko på og ligeledes medbringe et svedehåndklæde.

Betaling
Storstrømmens Fysioterapi har overenskomst med sygesikringen.

Fysioterapi er en del af det Danske offentlige sundhedsvæsen. Der gives således tilskud til din behandling/genoptræning hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du har en henvisning fra lægen yder “Sygeforsikringen danmark” tilskud til ALLE behandlinger og til træning.

Har du fra dit forsikringsselskab modtaget en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din skade, bedes du medbringe denne skrivelse, da vi således kan sende regningen direkte til forsikringsselskabet.

Vi tager mod Dankort.

Ved for sent afbud-efter-8:30 på behandlingsdagen må vi ifølge overenskomsten opkræve et gebyr på 160 kroner